joi, 6 decembrie 2012

Cura de Slabire Rapida Special pentru Femei


Iata o cura de slabire rapida special conceputa pentru femei. Iti va placea la nebunie, mai ales ca pe masura ce o pui in aplicare nici macar nu vei simti ca esti la dieta. In continaure iti vom prezenta cateva optiuni dintre care sa alegi, astfel incat sa-ti personalizezi dieta in functie de preferintele personale, urmand totusi cateva principii de baza.

Nu te cunoastem personal si prin urmare ar fi absurd sa recomandam o dieta pentru absolut oricine, dar putem face in asa fel incat sa iti aratam ce poti sa alegi. Mai multe poti afla si de pe http://produsedeslabit.healthstore.ro/

Pentru a face planul mai usor de pus in practica pe termen lung, incepe prin a-ti alege cateva gustari atractive, dintre: mere, banane, struguri, iaurturi slabe – cu mai putin de 80 de calorii, masline negre, branzeturi slabe.

O varietate destul de generoasa, nu? In plus are avantajul ca se poate adapta diferitelor gusturi.

Sa spunem ca alegi merele, doar mancand trei astfel de fructe pe zi poti slabi pana la un kilogram dupa 2-4 luni in care faci acest lucru cu regularitate.

Dar ti-am promis o cura de slabire rapida, iar cele patru luni nu sunt tocmai ideea ta de „rapid” asa ca vom introduce un nou sfat: introdu mici doze de proteine pe parcursul zilei, pentru a-ti accelera metabolismul.

De la shake-uri proteice si piept de pui pana la oua, ton sau fasole neagra, orice sursa de proteine este binevenita. Si nu uita ca e mult mia bine sa iei pana la 5 mese mai mici pe zi decat 3 mese la care sa te ghiftuiesti.

Ca un ultim pas, elimina complet din meniu sucurile acidulate si toate celelalte bauturi cu un continut caloric ridicat. Da, shake-urile proteice sunt singurele permise, in rest va trebui sa te obisnuiesti cu sucuri naturale din fructe sau cu... apa.

Toate cele de mai sus nu sunt doar baza pentru o cura de slabire rapida, ci si principii de alimentatie sanatoasa, deloc dificil de pus in practica.

Ca o ultima observatie interesanta va propunem urmatorul articol http://efemina.ro/de-ce-dietele-sunt-mai-eficiente-la-barbati-decat-la-femei/