luni, 29 octombrie 2012

Principii Pentru o Cura de Slabire Rapida



Una dintre conditiile la care societatea medicala face de curand referire ca fiind o epidemie este obezitatea. Numai in Statele Unite aceasta va fi considerata in viitorul apropiat una dintre cele mai comune cauze ale mortalitatii si problema este cat se poate de grava in multe alte state ale lumii. Din aceasta cauza fiecare dintre noi ar trebui sa fie constient de propria greutate si de ceea ce trebuie sa faca pentru a o tine sub control, considerand implicatiile deosebit de periculoase ale acesteia, dupa cum rezulta foarte clar pe http://produsedeslabit.healthstore.ro/

O cura de slabire rapida poate avea efectele scontate, dar adevarata problema se pune atunci cand incercam sa ne mentinem la un anumit nivel. Pentru rezultate pe termen lung si evitarea efectelor secundare negative este important sa tinem cont de urmatoarele principii.

In primul rand, foarte multi oameni considera ca solutia kilogramelor in plus se rezuma la raportul dintre caloriile pe care le introducem in corp si cele pe care le scoatem prin transformarea lor in energie si folosirea acelei energii in activitatea de zi cu zi. Cu toate ca nu putem nega faptul ca pentru a slabi este important sa ardem mai multe calorii decat consumam in fiecar zi, sunt si alte aspecte de luat in considerare. Chiar si acesta implica necesitatea de a discuta dieta cu un nutritionist pentru a calcula cat mai exact aportul zilnic de nutrienti.

In al doilea rand, alegerea pe care o facem trebuie sa tina cont de anumite standarde. Promisiunea de a da jos 10 kilograme dupa numai o saptamana de dieta este foarte tentanta, dar daca implica consumul exclusiv de sucuri de fructe de exemplu cu siguranta nu merita nici efortul si nici riscurile. Corpul are nevoie de o gama variata de nutrienti, motiv pentru care orice exces presupune deprivarea de alte substante esentiale si, prin urmare, nu este recomandat.

Nu in ultimul rand, o cura de slabire rapida nu trebuie sa fie rapida prin promovarea exagerata a unei anumite metode, ci prin combinarea intensa a mai multor metode, inclusiv exercitii fizice. Ori de cate ori ti se spune ca poti slabi fara sa faci cel mai mic efort fizic ar trebui sa consider acest aspect un puternic semnal de alarma si sa te orientezi spre orice alta optiune.

Ce spuneti de aceste reguli? http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/cura-slabire/sase-reguli-esentiale-in-orice-cura-de-slabire-1149694

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu